Ντόρσεϊ: «Να βοηθήσω την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο»

Ντόρσεϊ: «Να βοηθήσω την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και στο Προολυμπιακό τουρνουά εξέφρασε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6 παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά τη νίκη της Μακάμπι επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στους «ερυθρόλευκους», ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη του συλλόγου από το Ισραήλ.

Παράλληλα, ο 23χρονος μίλησε για την απουσία του από την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και εξήγησε τους λόγους που δεν επέτρεψαν τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Παρόλα αυτά, έκανε γνωστό πως πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εκφράζοντας, μάλιστα, την επιθυμία του να αγωνιστεί με το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τον Ολυμπιακό και τα συναισθήματα να αγωνιστεί κόντρα σε ελληνική ομάδα: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος. Ξέραμε από την αρχή ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που έδειξε από τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο, ακολουθώντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό.

Στην επανάληψη, ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε το ίδιο πράγμα και εμείς. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις σε αυτό το γήπεδο (ΣΕΦ) και είναι πολύ σημαντικό που το πετύχαμε. Το συναίσθημα να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε ελληνικό γήπεδο ήταν εξαιρετικό.

Γνωρίζω ότι έχω κόσμο εδώ που με υποστηρίζει και το να καταφέρνω να πάρω την νίκη και να «τελειώνω» την δουλειά για την ομάδα μου, με έκανε πολύ χαρούμενο».

Για τα στοιχεία που έδωσαν την νίκη στην Μακάμπι: «Παίξαμε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί. Πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το ματς. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και κυκλοφορήσαμε πάρα πολύ σωστά την μπάλα. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το μομέντουμ που έχουμε ξεκινήσει από εδώ και πέρα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πέτυχα κάποια σουτ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού τα οποία με βοήθησαν βρω γρήγορα ρυθμό και γενικά ήθελα να είμαι αρκετά επιθετικός. Αμυντικά έκανα κάποια πράγματα που βοήθησαν και εμένα και την ομάδα, όπως κάποια ριμπάουντ που πήρα, ενώ το να είμαι καλός στα αμυντικά μου καθήκοντα με βοήθησε στην συνολική μου εικόνα».

Για το ότι δεν αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το μέλλον του με την «Επίσημη Αγαπημένη»: «Το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν είχα βρει κάποιο συμβόλαιο για την σεζόν που θα ξεκινούσε και ήμουν σε αναζήτηση ομάδας.

Αυτό που έθεσα ως προτεραιότητα ήταν να εξασφαλίσω ότι θα κλείσω σε κάποια ομάδα, το χρονικό σημείο δεν βόλευε και έτσι δεν μπόρεσα να είμαι στην Κίνα. Από εδώ και πέρα, όποτε μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα, θα το κάνω.

Θα ήθελα να βοηθήσω την Ελλάδα σε περίπτωση που προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ αν μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις με τον σύλλογο γιατί όχι και να συμμετάσχω στο Προολυμπιακό τουρνουά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ