Κοντά στην Εθνική Σερβίας ο Κοκόσκοφ

Κοντά στην Εθνική Σερβίας ο Κοκόσκοφ

Η Εθνική Σερβίας ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είναι βασικός υποψήφιος σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Έπειτα από πολλά χρόνια, ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς έλυσε τη συνεργασία του με την Εθνική Σερβίας, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του. και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, σύμφωνα τουλάχιστον με τη σερβική ιστοσελίδα «Direktno.rs».

Ο 47χρονος προπονητής είχε οδηγήσει πριν από δύο χρόνια την Εθνική Σλοβενίας στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ και έχει μακρά θητεία σε πάγκους ομάδων ΝΒΑ. Πέρυσι ανέλαβε για πρώτη φορά χρέη πρώτου προπονητή στους Φοίνιξ Σανς, ενώ φέτος είναι assistant coach στους Σακραμέντο Κινγκς, όπου αγωνίζονται και οι σταρ των «πλάβι» Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι άνθρωποι των Κινγκς έδωσαν τη συγκατάθεσή τους προκειμένου ο Κοκόσκοφ να αναλάβει τα ηνία της Σερβίας σε στυλ… Πιτίνο και Εθνικής Ελλάδος.

Να αναλάβει, δηλαδή, από το Προολυμπιακού τουρνουά (23-28 Ιουνίου 2020) με στόχο να οδηγήσει τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ