Εθνική Ελλάδας: Ο δρόμος για το Τόκιο περνάει από τον Καναδά

Εθνική Ελλάδας: Ο δρόμος για το Τόκιο περνάει από τον Καναδά

Η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει στον Καναδά για να διεκδικήσει αρχικά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες κόντρα στους οικοδεσπότες και την Κίνα. Στον δεύτερο υποόμιλο βρίσκονται Τσεχία, Τουρκία και Ουρουγουάη

Η κλήρωση για τα προολυμπιακά τουρνουά ολοκληρώθηκε και η Εθνική μας ομάδα έμαθε τους αντιπάλους της και του που θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Τόκιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στο πιο μακρινό τουρνουά, αυτό του Καναδά που θα γίνει στη Βικτόρια στις 23-28 Ιουνίου 2020.

Εκεί οι διεθνείς μας υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο θα αντιμετωπίσουν τους οικοδεσπότες Καναδούς και την Κίνα με στόχο να πάρουν τη μία από τις δυο θέσεις που δίνουν την πρόκριση στα χιαστί ματς.

Στον δεύτερο όμιλο στο προολυμπιακό του Καναδά βρίσκονται οι Τσεχία, Τουρκία και Ουρουγουάη. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ προκρίνονται στα ημιτελικά, όπου θα γίνουν αγώνες χιαστί και ακολουθεί ο τελικός που δίνει το ένα εισιτήριο για το Τόκιο.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν ήδη προκριθεί η οικοδέσποινα Ιαπωνία και οι Νιγηρία, Αργεντινή, ΗΠΑ, Ιράν, Γαλλία, Ισπανία και Αυστραλία από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αναλυτικά η κλήρωση στα προολυμπιακά τουρνουά:

Βελιγράδι

GROUP A: Σερβία, Δομινικανή Δημοκρατία, Νέα Ζηλανδία
GROUP B: Ιταλία, Πουέρτο Ρίκο, Σενεγάλη

Κάουνας

GROUP A: Λιθουανία, Βενεζουέλα, Νότια Κορέα
GROUP B: Πολωνία, Σλοβενία, Ανγκόλα

Σπλιτ

GROUP A: Ρωσία, Γερμανία, Μεξικό
GROUP B: Κροατία, Βραζιλία, Τυνησία

Βικτόρια

GROUP A: Καναδάς, Ελλάδα, Κίνα
GROUP B: Τσεχία, Τουρκία, Ουρουγουάη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ