Νερς για το Προολυμπιακό και την Εθνική: «Είναι πρόκληση»

Νερς για το Προολυμπιακό και την Εθνική: «Είναι πρόκληση»

Ο προπονητής του Καναδά μίλησε για το προολυμπιακό της Βικτόρια και το «σταύρωμα» με την Εθνική, τονίζοντας ότι είναι πρόκληση και πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση.

Στον Καναδά θα βρεθεί η Εθνική ομάδα (23-28 Ιουνίου) για το Προολυμπιακό Τουρνουά, από όπου θα διεκδικήσει απέναντι το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Εκεί θα κοντραριστεί με την Κίνα αλλά και τους οικοδεσπότες αρχικά για να πάρει το εισιτήριο από τον όμιλο στα νοκ-άουτ, ενώ στη συνέχεια θα βρει στον δρόμο της μια εκ των Τσεχία, Τουρκία ή Ουρουγουάη.

Ο προπονητής του Καναδά, Νικ Νερς, δήλωσε ότι ο όμιλος του Προολυμπιακού, στο οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδας, είναι μία πρόκληση για τον ίδιο και τους παίκτες του, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι οι Καναδοί θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για το Τόκιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι είναι μία πρόκληση αυτός ο όμιλος με ανταγωνιστικές ομάδες. Υπάρχουν μόνο λίγες ομάδες που παίρνουν κατευθείαν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάθε χρόνο. Οι υπόλοιπες ομάδες πρέπει να το κερδίσουν αυτό και εμείς θα το κερδίσουμε. Είναι μεγάλος στόχος και κάτι που αξίζει να καταφέρεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ