Χάουαρντ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πω όχι στην Εθνική»

Χάουαρντ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πω όχι στην Εθνική»

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ μίλησε για την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής των ΗΠΑ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να αρνηθεί την πρόταση.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, Γκρεγκ Πόποβιτς, ανακοίνωσε χθες (10/2) την προεπιλογή του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο.

Ανάμεσα στους 44 παίκτες που επέλεξε ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται και το όνομα του Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από το 2008.

Ο σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς μίλησε για τη νέα ευκαιρία που του δίνεται με το εθνόσημο τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί και ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά.

«Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου, νόμιζα ότι ονειρευόμουν. Μετά από το 2008, δεν υπήρχε περίπτωση να πω όχι να αγωνιστώ ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος.

Ο Χάουαρντ φέτος φαίνεται πως βρίσκει και πάλι τον εαυτό του στο Λος Άντζελες, παίζοντας αρκετά καλά, αφού αριθμεί με 7,7 πόντους, 7,8 ριμπάουντ και 1,3 τάπες στα 52 ματς που έχει συμμετέχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ