Σκουρτόπουλος: «Δεν βγάλαμε αυτοματισμούς, αλλά θα βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε για την πρεμιέρα της «γαλανόλευκης», τονίζοντας ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.


Σκουρτόπουλος: «Δεν βγάλαμε αυτοματισμούς, αλλά θα βελτιωθούμε στη συνέχεια» | to10.gr

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά πέτυχε τον πρώτο της στόχο, ο οποίος ήταν να μπει με το δεξί στα «παράθυρα» των προκριματικών.

Η τηλεδιάσκεψη, ο Τσιόδρας και το μόνο σίγουρο…

Σε αυτό στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος με δηλώσεις του, τονίζοντας ότι μπορεί η ομάδα να μην έβγαλε αυτοματισμούς, αλλά θα βελτιωθεί στη συνέχεια.

Επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε ότι από το ματς με την Βοσνία, θα απουσιάσουν ο Χρυσικόπουλος και ο Καλαϊυζάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια δύσκολη αρχή, όπως το περιμέναμε. Καταφέραμε να μπούμε με το δεξί και να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Πρέπει να ξέρετε ότι τα παιδιά όση διάθεση έχουν, άλλο τόσο άγχος κουβαλούν για να αντεπεξέλθουν.

Τα λάθη μας ήταν λίγα, αλλά είχαμε μια αδράνεια στο ριμπάουντ. Στην επίθεση δεν είχαμε τους αυτοματισμούς που έπρεπε, αλλά θα δείξουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια γιατί έχουμε την ποιότητα. Σε μια ομάδα με εννιά καινούρια στελέχη το έργο μας είναι δύσκολο.

Ευχαριστούμε το κοινό της Πάτρας και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Για το επόμενο παιχνίδι θα μείνει εκτός ο Χρυσικόπουλος γιατί έχει ένα μικρό πρόβλημα στη μέση του και δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ΑΕΚ, που όπως ο Προμηθέας και το Περιστέρι μάς έχουν τροφοδοτήσει με τόσους παίκτες. Επίσης θα μείνει εκτός ο Καλαϊτζάκης, που ελπίζουμε στο μέλλον να είναι ξανά μαζί μας».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ