Λαρεντζάκης: «Βγάλαμε ψυχή και ενέργεια, λείπει ο Μπουρούσης»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην Εθνική ομάδα ενώ σχολίασε και την απουσία του Γιάννη Μπουρούση που αποσύρθηκε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.


Λαρεντζάκης: «Βγάλαμε ψυχή και ενέργεια, λείπει ο Μπουρούσης» | to10.gr

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

Υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε τον Σλούκα στον Ολυμπιακό;

«Ήταν από τις δυσκολότερες έδρες, με πολύ δυναμική ατμόσφαιρα κι φασαρία. Βγάλαμε πάθος, δείξαμε χαρακτήρα και πανηγυρίσαμε μια σπουδαία νίκη. Περιμέναμε ότι θα μπουν δυνατά. Μπήκαμε λίγο νωχελικά στην αρχή, το θέμα όμως είναι ότι αντιδράσαμε, βγάλαμε ψυχή και ενέργεια. Πανηγυρίσαμε μία σημαντική νίκη γιατί η ομάδα αυτή, είναι καινούργια».

Για το τι έπαιξε ρόλο και η ομάδα κινδύνευσε στην τέταρτη περίοδο: «Έπαιξε ρόλο και ότι ο αντίπαλος, ανέβασε πολύ την πίεση, οι διαιτητές άφησαν λίγο παραπάνω το παιχνίδι. Πιστεύω ότι κάποιες φορές το διαχειριστήκαμε σωστά, κάποιες φορές το διαχειριστήκαμε λάθος, αλλά αυτό που κρατάμε, είναι η νίκη».

Για τη δική του απόδοση, μετά το πρώτο παιχνίδι, κόντρα στη Βουλγαρία: «Είχα καλό ρυθμό και η αλήθεια είναι ότι αυτές οι έδρες μου αρέσουν πιο πολύ».

Για την απουσία του «κολλητού» του, Γιάννη Μπουρούση: «Λείπει από την ομάδα, ειδικά εγώ που ήμουν μαζί του καθημερινά. Μην αγχώνεται, τα έχει αφήσει πίσω του όλα σωστά!» είπε ο Λαρεντζάκης».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτόν τον παίκτη κοιτάζει ο Παναθηναϊκός (vid)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ