Φάκελος Σλούκας: Θα προλάβει την πρεμιέρα της Εθνικής στο Eurobasket;

Φάκελος Σλούκας: Θα προλάβει την πρεμιέρα της Εθνικής στο Eurobasket;

Η σκέψη να ταξιδέψει μόνος του για το Μιλάνο, αφού ολοκληρώσει τις θεραπείες, τα λόγια του Ιτούδη και η μεγάλη θέληση του Σλούκα.

«Ο Σλούκας κάνει έξτρα θεραπείες και είναι ήδη καλύτερα, μου το είπε το πρωί. Πιστεύω πως και αυτός θα είναι μαζί μας. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ένα μεγαλύτερο ερωτηματικό, αλλά και αυτός πάει καλύτερα. Νιώθει καλύτερα και η βελτίωσή του είναι πολύ πιο γρήγορη από ό,τι περίμενε ο ίδιος ο γιατρός κι ο αθλητής».

Αυτή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ιτούδη μετά το ματς της Εθνικής με το Βέλγιο στην ερώτηση για την κατάσταση των τραυματιών. Και, κακά τα ψέματα, αυτό είναι που «καίει» τώρα την Εθνική ομάδα. Η κατάσταση του Σλούκα. Το κατά πόσο ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού θα καταφέρει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της 2ας Σεπτεμβρίου και το ματς απέναντι στην Κροατία.

Ο Σλούκας υπέστη οστικό οίδημα στο ματς της Ελλάδας με τη Σερβία στο Βελιγράδι. Από εκείνο το βράδυ και έπειτα ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου για να βρίσκεται στην πρεμιέρα. Και λέμε στην πρεμιέρα, γιατί γενικά στο Eurobasket ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα είναι. Και θα παίξει κιόλας. Το ερώτημα είναι το πότε.

Υπάρχει η σκέψη να μείνει αρχικά στην Αθήνα και να μην πετάξει με την υπόλοιπη αποστολή στις 31 Αυγούστου που αναχωρούν για το Μιλάνο. Να φύγει μόνος του αργότερα, προκειμένου να συνεχίσει στην Αθήνα την αποθεραπεία του. Σενάριο, πάντως, που τούτη την ώρα δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και ο ίδιος ο Ιτούδης πως «είναι επιλογή να έρθει μαζί αφού μπορούμε να ταξιδέψουμε περισσότεροι και να κάνει εκεί θεραπείες. Έχουμε ένα πολύ καλό ιατρικό τιμ και φυσικοθεραπευτές. Μαγικά δεν γίνονται. Τα νέα σήμερα ήταν καλύτερα από αυτά που περιμέναμε».

Γιατροί και φυσιοθεραπευτές θα πηγαίνουν… μέρα – μέρα με τον Σλούκα προκειμένου να δούμε αν τελικά θα είναι έτοιμος από το πρώτο τζάμπολ. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες, αλλά η θέληση του ίδιου του παίκτη είναι να βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του από την πρώτη στιγμή. Ενεργός, με συμμετοχή και όχι από τον πάγκο.

Και καμιά φορά η θέληση μπορεί να ξεπεράσει και τους πόνους. Ιδιαίτερα σε μια Εθνική ομάδα που βγάζει τόση υγεία όπως βγάζει αυτή η φουρνιά. Και τόσο πάθος για μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία στο Eurobasket που έχουμε μπροστά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ