Εστειλε μήνυμα ο Παπαγιάννης: «Θα είμαι έτοιμος στα νοκ άουτ»

Εστειλε μήνυμα ο Παπαγιάννης: «Θα είμαι έτοιμος στα νοκ άουτ»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία. Τι είπε για τη συνέχεια ο νεαρός σέντερ.

Η Ελλάδα επικράτησε εύκολα (93-77) της Μεγάλης Βρετανίας, κάνοντας το 3/3 στο Eurobasket. Κόντρα στην ομάδα του Ρέινκινγκ, ξεχώρισε ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον νεαρό σέντερ να καταγράφει 17 πόντους.

Ο 25χρονος παίκτης βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του και μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξαιρετική του εμφάνιση. Μάλιστα, ο Big Papa έστειλε και… μήνυμα για τη συνέχεια, υπογραμμίζοντας πως θα είναι απόλυτα έτοιμος στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Eurobasket 2022: Η Τουρκία καταγγέλει επίθεση των Σενγκέλια, Μπιτάντζε και Σανάντζε στον Κορκμάζ! (vids)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν ο δεύτερός μου αγώνας, χρειάζομαι φυσική κατάσταση, αλλά βρίσκω τα πατήματά μου και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να γίνω έτοιμος. Το πιο βασικό που έκαναν ήταν το σκριν και να κόβω μέσα, το καταφέραμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Μέρα με τη μέρα οι αυτοματισμοί βγαίνουν καλύτερα και πιστεύω θα είμαι έτοιμος στα νοκ άουτ. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα, δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να το διορθώσουμε για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ