Τα χιαστί της Ελλάδος έως τον τελικό – Με Τσεχία στους 16

Τα χιαστί της Ελλάδος έως τον τελικό – Με Τσεχία στους 16

Αυτό είναι το ταμπλό της Ελλάδας μέχρι τον τελικό του Εurobasket. Εκκίνηση στους «16» με αντίπαλο την Τσεχία

Mετά τη νίκη της Τσεχίας επί του Ισραήλ με 88-77 έγινε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό γνωστό το ταμπλό με τα χιαστί ματς της Εθνικής μας στο Eurobasket.

Aρχικά το ταξίδι στα νοκ – άουτ θα ξεκινήσουν την Κυριακή με αντίπαλο τη Τσεχία του Τόμας Σατοράνσκι που τερμάτισε ως τέταρτη στον τέταρτο όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Ανησύχησαν στην Εθνική με Γιάννη! (vids)

Εκεί η διασταύρωση στους «8» κρύβει μια μεγάλη παγίδα αφού κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουμε την Γερμανία του Ντένις Σρέντερ και της παρέας του, που είναι το φαβορί απέναντι στο Μαυροβούνιο, στο κατάμεστο Βερολίνο σε μια πρώτη πολύ δύσκολη μονομαχία που θα δείξει αν η εθνική μας ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αντίξοες συνθήκες.

Σε περίπτωση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του προκριθούν στους ημιτελικούς θα βρουν σε μεγάλο ποσοστό τον νικητή της τιτανομαχίας των 16. Ισπανία ή Λιθουανία αφού το ταμπλό που έχει δημιουργηθεί πολύ δύσκολα θα ανακόψει κάποια από τις δύο ομάδες πριν την 4αδα.

Στα καλά νέα είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε μέχρι τον τελικό τα φαβορί που είναι η Σλοβενία και η Σερβία αλλά και η Γαλλία είναι στην άλλη μεριά και θα μονομαχήσουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ