Σοκ στη Σλοβενία με Ντράγκιτς: Χάνει το υπόλοιπο του Eurobasket

Σοκ στη Σλοβενία με Ντράγκιτς: Χάνει το υπόλοιπο του Eurobasket

Ο Ζόραν Ντράγκιτς υπέστη θλάση και θα αναγκαστεί να χάσει το υπόλοιπο του Eurobasket 2022 για τη Σλοβενία.

Χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά του Ζόραν Ντράγκιτς να αναγκαστεί να αγωνιστεί η Σλοβενία απέναντι στην Πολωνία για τα προημιτελικά του Eurobasket 2022, αλλά και για τη συνέχεια του τουρνουά αν προκριθεί, καθώς ο 33χρονος γκαρντ υπέστη θλάση στο πόδι και θα ξεκινήσει αποκατάσταση.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Προφανώς, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την εθνική ομάδα στις καθοριστικές μάχες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αλλά αυτό είναι το απρόβλεπτο των αθλημάτων. Θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο, θα τους ενθαρρύνω δυνατά και έτσι θα προσθέσω θετική ενέργεια, που θα χρειαστούμε ακόμα τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Τα «όπλα» των Γερμανών: Αυτούς πρέπει να προσέξει η Ελλάδα (vids)

Πιστεύω ότι τα παιδιά θα ενωθούν, ακόμα περισσότερο, θα αφήσουν την καρδιά τους στο γήπεδο και στο τέλος, θα περιμένουμε με ανυπομονησία το καλό αποτέλεσμα που τόσο πολύ όλοι θέλουμε.

Αυτές τις μέρες ξεκινώ ήδη την αποκατάσταση. Τόσο στην εθνική ομάδα όσο και στον σύλλογο, έχουμε εξαιρετική ιατρική, φυσιοθεραπευτή και προπονητική υπηρεσία και όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στο παρκέ καλά προετοιμασμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ