Σλούκας: «Η Γερμανία έχει σπουδαία ομάδα, πρέπει να παίξουμε με προσοχή για 40 λεπτά»

Σλούκας: «Η Γερμανία έχει σπουδαία ομάδα, πρέπει να παίξουμε με προσοχή για 40 λεπτά»

Στην προσοχή που θα πρέπει να δώσει η Εθνική μας στον προημιτελικό απέναντι στην Γερμανία, στάθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Στην προσοχή που θα πρέπει να δείξει η Εθνική μας ομάδα στον προημιτελικό με την Γερμανία, στάθηκε ο Κώστας Σλούκας με τον Έλληνα γκαρντ να μιλά και για την έξτρα ενέργεια που θα έχουν οι γηπεδούχοι με τον κόσμο στο πλευρό τους.

«Είναι ξεκάθαρα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια, όπως είδατε, είναι στον πόντο και υπάρχουν εκπλήξεις. Η Γερμανία στο Βερολίνο θα πάρει παραπάνω ενέργεια από τον κόσμο της. Είναι μια ομάδα που έχει δυσκολέψει πάρα πολύ το φαβορί του τουρνουά. Περιμένουμε και την τύχη με το μέρος μας για να κερδίσουμε και να βρεθούμε ένα βήμα από τα μετάλλια.

Το χθεσινό παιχνίδι είναι μια άλλη ιστορία, όπως και αυτά στο Μιλάνο. Εμείς σε αντίθεση με τους περισσότερους περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πολλοί περίμεναν ότι θα κερδίζαμε 20 πόντους, αλλά δεν είναι έτσι. Η Τσεχία είναι μια συμπαγής και πολύ καλή ομάδα, που πραγματικά μας δυσκόλεψε και της αξίζουν συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι μας έκανε καλό γιατί μας έκανε να δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα, που είναι και ο στόχος μας. Συνεχίζουμε σε ακόμη πιο δύσκολο έργο απέναντι στη Γερμανία», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία: Δεν προπονήθηκε ο Φόιγκτμαν, ατομικό για Βάγκνερ

Για το ποιο θα είναι το «κλειδί» του ματς: «Είναι κλειδί πώς θα σταματήσουμε τους γκαρντ τους και οι Κροάτες είχαν πολύ καλούς σκόρερ και δημιουργούς, αλλά και οι Ιταλοί. Το ζήτημα για μας ασφαλώς και είναι η άμυνά μας γιατί έχουμε αποδείξει ότι βγάζοντας καλές άμυνες μπορούμε να τρέξουμε στο γήπεδο όπου είμαστε δυνατοί. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι σημαντικός, ενώ σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο και η τύχη. Η ομάδα έχει 12 ισάξιους παίκτες, χθες ο x-factor ήταν διαφορετικός από τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Λαρεντζάκης. Η ομάδα οφείλει πρώτα να δείξει προσοχή στην άμυνα, στα ριμπάουντ και να παίξει το παιχνίδι της μπροστά, γιατί με τον Γιάννη μπροστά θα ακουμπήσουμε τους 80-90 πόντους».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: «Η Γερμανία έχει σπουδαία ομάδα, με πολύ ταλέντο. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, γιατί έχουν πολλούς με ποιότητα από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ. Πρέπει να παίξουμε καλά και με προσοχή για 40 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ