Μίλιτσιτς: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε ακόμα εδώ»

Μίλιτσιτς: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε ακόμα εδώ»

Ο προπονητής της Πολωνίας, Ιγκόρ Μίλιτσιτς, μίλησε μετά τη συντριβή της ομάδας του από τη Γαλλία στον ημιτελικό του Eurobasket 2022 και αναφέρθηκε στον μικρό τελικό της Κυριακής (18/9).

Η Πολωνία δεν κατάφερε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση στη Γαλλία, στον ημιτελικό του Eurobasket 2022 κι έτσι θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στη διοργάνωση την Κυριακή (18/9), με τον χαμένο του άλλου ημιτελικού, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πολωνών, Ιγκόρ Μίλιτσιτς, σχολίασε το ματς και τόνισε το επίτευγμα της ομάδας του που έχει φτάσει τόσο μακριά στην διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Διέλυσε τα «κοντέρ» με το +41 σε ημιτελικό η Γαλλία

Όσα δήλωσε ο Μίλιτσιτς:

«Κυριάρχησε στο παιχνίδι η Γαλλία και δεν πήγε καλά για εμάς από την αρχή. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους φιλάθλους μας. Είμαστε ακόμα στο τουρνουά, πολλές ομάδες πήγαν σπίτι τους, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και κρατάμε ψηλά το κεφάλι μας για την Κυριακή.

Όταν πήρε το μομέντουμ η Γαλλία, έγινε πιο εύκολο για αυτούς. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό για να επιστρέψουμε. Θέλουμε να γυρίσουμε πιο δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία πόσο θα χάσεις. Ή κερδίζεις και συνεχίζεις ή χάνεις και αποχωρείς. Τώρα όμως είμαστε εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ