Γουίλι Ερναναγκόμεθ: «Δεν είναι ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσει η διοργάνωση για εμάς»

Γουίλι Ερναναγκόμεθ: «Δεν είναι ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσει η διοργάνωση για εμάς»

Η Ισπανία έμεινε εκτός συνέχειας Ευρωμπάσκετ και ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ αναφέρθηκε στον τρόπο που τελείωσε το τουρνουά για την χώρα του.

Η Εθνική μας ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρησή της με την Ισπανία, η οποία αποκλείστηκε από την πρώτη φάση Ευρωμπάσκετ, κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες για την ίδια.

Ο Μπίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε το τουρνουά για την Ισπανία, ωστόσο τόνισε πως το μέλλον είναι λαμπρό, λόγω του ταλέντου που υπάρχει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η ιστορία μιας λίστας, το παράδειγμα του Ντουρμάζ και η ατάκα του Ταρέμι

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνανγκόμεθ:

«Δεν είναι ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσει η διοργάνωση για μας ή για τον κόουτς. Όμως είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας. Θα το πάρουμε ως διδακτική εμπειρία. Το μέλλον μας είναι λαμπρό, είδαμε νεαρά παιδιά να μπαίνουν στην ομάδα και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στις επόμενες διοργανώσεις», δήλωσε ο Ισπανός σέντερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ