
Αν και είχε συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της «σκουάντρα ατζούρα», ο 28χρονος γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν θα φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος
Ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο δεν θα ενισχύσει στο εφετινό Ευρωμπάσκετ την Ιταλία, η οποία θα είναι η πρώτη αντίπαλος της εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, οι αναμετρήσεις του οποίου θα διεξαχθούν στη Λεμεσό.
Αν και είχε συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της «σκουάντρα ατζούρα», ο 28χρονος γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν θα φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τη θέση του στην εθνική Ιταλίας θα πάρει ο Ντάριους Τόμπσον της Αναντολού Εφές.
Διαβάστε επίσης: Δεν κατεβαίνει στο Super Cup ο Παναθηναϊκός
Μετά την αλλαγή αυτή, οι παίκτες, στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση για την προετοιμασία ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζιανμάρκο Ποτζέκο, είναι οι Ντάριους Τόμπσον, Μάρκο Σπίσου, Ντάμε Σαρ, Στέφανο Τόνουτ, Ντανίλο Γκαλινάρι, Νικολό Μέλι, Σιμόνε Φοντέκιο, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Ματέο Σπανιόλο, Γκαμπριέλε Προτσίντα, Σαλιού Νιάνγκ, Τζιορντάνο Μπορτολάνι, Γκουλιέλμο Καρούζο, Μόμο Ντιούφ, Ρικάρντο Ροσάτο, Λούκα Σεβερίνι, Νίκολα Ακέλε και Αλεσάντρο Παγιόλα.