Φοντέκιο: «Η Ελλάδα η πιο επικίνδυνη αντίπαλος για την Ιταλία στο Eurobasket»

Φοντέκιο: «Η Ελλάδα η πιο επικίνδυνη αντίπαλος για την Ιταλία στο Eurobasket»

Ο φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, Σιμόνε Φοντέκιο επισημαίνει το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού στον τρίτο όμιλο και ξεχωρίζει την ελληνική ομάδα.

Ο Σιμόνε Φοντέκιο θεωρεί ότι η Ελλάδα αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ιταλία στον τρίτο όμιλο του φετινού Eurobasket. Ο Ιταλός διεθνής φόργουορντ προειδοποιεί πως οι αναμετρήσεις δεν θα είναι καθόλου εύκολες και κάθε ομάδα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις.

«Ο όμιλός μας είναι, κατά τη γνώμη μου, ο πιο απαιτητικός φέτος. Κάθε παιχνίδι απαιτεί μεγάλη προσοχή, γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε», ανέφερε ο Φοντέκιο.

Διαβάστε επίσης: Το δίλημμα το Σπανούλη για την frontline της Εθνικής: Ποιος θα… κοπεί μετά τον Καραγιαννίδη (vids)

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ελληνική ομάδα, κυρίως στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζοντάς τον σημαντικό παράγοντα για την Ελλάδα. Παράλληλα, τόνισε πως η παρουσία παικτών με εμπειρία από την Euroleague και το NBA, όπως ο Ντόρσεϊ, καθιστά την ελληνική ομάδα ακόμη πιο επικίνδυνη.

Όσο για τα φαβορί του τουρνουά, ο 29χρονος Ιταλός συμπλήρωσε: «Οι κορυφαίες ομάδες παραμένουν συνήθως οι ίδιες: Σερβία, Γαλλία, Ελλάδα και Ισπανία».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ