Ούνιξ Καζάν : Έφερε από το ΝΒΑ τον Αϊζάια Κάναν!

Ούνιξ Καζάν : Έφερε από το ΝΒΑ τον Αϊζάια Κάναν!

Η ομάδα από το Καζάν απέκτησε τον ΝΒΑερ προχωρώντας σε μία μεταγραφή που ίσως φέρει στην πόρτα της εξόδου τον Έρικ ΜακΚόλουμ.

Την… τρέλα της Ούνιξ Καζάν αναφορικά με τις ηχηρές μεταγραφές την γνωρίζουμε χρόνια και δεν θα την μάθουμε τώρα. Γενικότερα διαθέτει το χρήμα για υπερβάσεις και ο χρόνος έχει δείξει ότι δεν… μασάει και προχωράει σε εντυπωσιακές κινήσεις.

Παρόμοια ήταν και αυτή που προχώρησε και φέτος. Η Ούνιξ Καζάν λοιπόν τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αποκτώντας για 2+1 χρόνια τον Αϊζάι Κάναν!

Το σύνολο του Πρίφτη ανεβαίνει επίπεδο στην περιφέρεια του καθώς θα έχει στις τάξεις του έναν εν ενεργεία ΝΒΑερ, ο οποίος στα 29 του θα αγωνιστεί για πρώτη φορα μακριά από την πατρίδα του.

Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην θυγατρική των Κινγκς στη G-League, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Σανς, Μπακς, Ρόκερς, Μπουλς, Ρόκετς, Σίξερς και Τίμπεργουλβς. Κορυφαία του σεζόν το 2014-15, όπου είχε 12.6 πόντους με τους Σίξερς.

Αυτή η κίνηση ίσως φέρει εκτός Ούνιξ τον Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος δεν είναι σίγουρος για τη νέα σεζόν. Εκτός και αν προχωρήσει σε μία ακόμα υπέρβαση η ομάδα του και τον κρατήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ