Eurocup : Θυμήθηκε τον ηγέτη Σπανούλη (pic/vid)

Eurocup : Θυμήθηκε τον ηγέτη Σπανούλη (pic/vid)

Το πέρασμα του Βασίλη Σπανούλη από το Μαρούσι θυμήθηκε το Eurocup, όταν και κλήθηκε για πρώτη φορά στη καριέρα του ο αρχηγός του Ολυμπιακού να γίνει ηγέτης.

Τη μοναδική χρονιά του Βασίλη Σπανούλη στο Eurocup θυμήθηκε η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague.

Αυτή δεν είναι άλλη από την αγωνιστική περίοδο 2004-05, όταν και ο Kill Bill κλήθηκε να γίνει ηγέτης στο σύνολο του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Μαρούσι.

Τα στατιστικά του δεν προκαλούν έκπληξη. 15.2 πόντοι, 3.8 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ για τον 22χρονο τότε Σπανούλη, ο οποίος παρουσίασε μόνο ένα δείγμα από αυτά που θα ακολουθούσαν.

«Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ένας πολλά υποσχόμενος 22χρονος γκαρντ που έκανε το ντεμπούτο του στο ULEB Cup (πρώην EuroCup)με το Μαρούσι τη σεζόν 2004-05. Ο Έλληνας γκαρντ άρχισε την καριέρα του στη γενέτειρα του, τη Λάρισα κι εκείνη η χρονιά ήταν η τέταρτη με το Μαρούσι. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, μάλιστα ο Σπανούλης βοήθησε το Μαρούσι να φτάσει ως τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος  και να διεκδικήσει τον τίτλο στο EuroChallenge ωστόσο ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και την Ούνικς Καζάν, αντίστοιχα. Το Μαρούσι ανέβηκε επίπεδο με τη συμμετοχή του στο ULEB Cup όπου ο Σπανούλης θα είχε τον ρόλο του ηγέτη για πρώτη φορά στην καριέρα του», γράφουν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του Eurocup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ