Μονακό : Ανακοίνωσε την απόκτηση του Στίματς (pic)

Μονακό : Ανακοίνωσε την απόκτηση του Στίματς (pic)

Ο Βλάντιμιρ Στίματς θα φορά τη φανέλα της Μονακό την επόμενη σεζόν.

Ο Βλάντιμιρ Στίματς έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Βελιγραδίου ωστόσο βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής θα αγωνίζεται στο Eurocup και τη Μονακό η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για την επόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος σέντερ είχε φορέσει στην αρχή της σεζόν που ολοκληρώθηκε τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ και στη συνέχεια πήγε στον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη θητεία του μετά από τη διετία 2008-10 αλλά και τη σεζόν 2015-16. Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία από τα παρκέ της Euroleague έχοντας φορέσει και τις φανέλες ομάδων όπως οι Ζαλγκίρις Κάουνας, Μάλαγα, Μπάγερν και Αναντολού Εφές.

Φέτος ο Στίματς μέτρησε κατά μέσο όρο με τις φανέλες των δύο ομάδων 8,6 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε συνολικά 21 συμμετοχές του στην Ευρωλίγκα.

Οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέρβου τον οποίο καλωσόρισαν και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter γράφοντας: «Ο διεθνής παίκτης της Σερβίας, Βλάντιμιρ Στίματς, ενισχύει τη ρακέτα μας ερχόμενος από τον Ερυθρό Αστέρα. Καλώς όρισες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ