Ξεκινάει το EuroCup, την Τετάρτη η πρεμιέρα του Προμηθέα

Ξεκινάει το EuroCup, την Τετάρτη η πρεμιέρα του Προμηθέα

Το EuroCup ξεκινάει απόψε, όμως από αύριο (29/9) αποκτάει ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ρίχνεται στη «μάχη» ο Προμηθέας κόντρα στην Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη.

Αύριο (19:30) από την Πάτρα αρχίζει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα στο EuroCup, όπου υποδέχεται την ισπανική Γκραν Κανάρια, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Δ΄ ομίλου.

Το ηθικό των παικτών του Μάκη Γιατρά βρίσκεται στα ύψη, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 24 Σεπτεμβρίου, ο Προμηθέας Πατρών κατέκτησε το 1ο ελληνικό Super Cup και το όνομα των Αχαιών γράφτηκε στην ιστορία!

Στον 4ο όμιλο ο Προμηθέας Πατρών θα βρει πρώτη αντίπαλο στον δρόμο του την πρώην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη Γκραν Κανάρια. Ο Έλληνας τεχνικός έμαθε πως θα αποτελέσει παρελθόν με άκομψο τρόπο, πριν ολοκληρωθεί η πορεία του συλλόγου στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τον Πορφίριο Φίσακ, να τον διαδέχεται όταν η Γκραν Κανάρια αποκλείστηκε.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Τζέικομπ Ουάιλι και ο Ιταλός γκαρντ Αμεντέο Ντελά Βάλε είναι δύο παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας. Στον 4ο όμιλο, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει επίσης τις Τρέντο (Ιταλία), Ολίμπια Λιουμπλιάνας (Σλοβενία), Μπούρσασπορ (Τουρκία) και Ναντέρ (Γαλλία).

Η αυλαία του ομίλου ανοίγει απόψε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπούρσασπορ καιΤρέντο

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του EuroCup έχει ως εξής:

4ος ΌΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική (29-30/9)

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου
Μπούρσασπορ (Τουρκία)-Τρέντο (Ιταλία)

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου
Προμηθέας Πατρών (Ελλάδα)-Γκραν Κανάρια (Ισπανία) 19:30
Ναντέρ (Γαλλία)-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ