Προμηθέας-Γκραν Κανάρια 75-86

Προμηθέας-Γκραν Κανάρια 75-86

Η ομάδα της Πάτρας στην πρεμιέρα της στο Eurocup ήταν μπροστά για τρεις περιόδους, όμως στο τέλος δεν είχε τις δυνάμεις να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ισπανών στην. Δεν έφταναν οι 27 πόντους του Μίλερ (20 στο πρώτο ημίχρονο). Σαρωτικός Γουάιλι με 22 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

Πρεμιέρα με το… αριστερό για τον Προμηθέα Πατρών στο EuroCup. Οι Αχαιοί ηττήθηκαν 75-86 από την Γκραν Κανάρια στο κλειστό «Δ. Τόφαλος», για την 1η αγωνιστική του Δ’ ομίλου με την ομάδα του Μάκη Γιατρά παρότι ήταν μπροστά στο σκορ για τρεις περιόδους, να μένει από δυνάμεις και να χάνει δίκαι από τους Ισπανούς που έκαναν double score στο 4ο δεκάλεπτο.

Το 28-14 της Γκραν Κανάρια της τελευταίας περιόδου ήταν καταδικαστικό για τον Προμηθέα, ο οποίος μετά την κατάκτηση του Super Cup, προσγειώθηκε λίγο… ανώμαλα στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα του. Κορυφαίος για τους νικητές ένας παλιός μας γνώριμος. Ο λόγος για τον Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος ήταν ασταμάτητος στο τέταρτο δεκάλεπτο με 22 πόντους συνολικά και 10/13 δίποντα, με τον Άντριου Αλμπισί να τον ακολουθεί με 16 πόντους και 4/6 τρίποντα.

Οσο για τους Πατρινούς που μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 61-58; Ο Ίαν Μίλερ είχε 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 27 συνολικά (5/10 τρίποντα), ενώ στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση, ο Ντάνι Αγκμπελέσε σταμάτησε στους 14 πόντους και στα 12 ριμπάουντ, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να έχει 16 πόντους.

Επόμενος αντίπαλος του Προμηθέα η Τρέντο στην Ιταλία στις 6 Οκτωβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 48-43, 61-58, 75-86

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ