Κορωνοϊός : Τρία κρούσματα στον Προμηθέα – Αναβολή του ματς με Τσεντεβίτα

Κορωνοϊός : Τρία κρούσματα στον Προμηθέα – Αναβολή του ματς με Τσεντεβίτα

Συναγερμός στον Προμηθέα Πάτρας, καθώς βρέθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα στο Eurocup. Στον... αέρα το ματς με Παναθηναϊκό.

Κακά μαντάτα για τον Προμηθέα.

Από τα τεστ κορωνοϊού που έγιναν, βρέθηκαν τρία κρούσματα και αυτή η εξέλιξη έχει αρνητικό αντίκτυπο για τους επόμενους αγώνες του συλλόγου.

Η ομάδα της Πάτρας ήταν να αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη (28/10) στη Σλοβενία με τη Τσεντεβίτα Ολίμπια για το Eurocup, αλλά το ταξίδι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Και φυσικά ούτε το ματς δεν θα γίνει. Μένει να επισημοποιηθεί η αναβολή της αναμέτρησης από τη διοργανώτρια αρχή και να επαναπρογραμματιστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Όλα δείχνουν πως δεν διεξαχθεί ούτε το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή, για τη 2η αγωνιστική της Basket League στο «Δ. Τόφαλος». Η ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στο Λαύριο, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Αττικής.

Οι θετικοί στον SARS-CoV-2 έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα, ενώ στους υπόλοιπους παίκτες θα γίνουν εκ νέου τεστ και θα βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση για τις επόμενες 10 ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ