Γκαρσία : «Οι Μάντζαρης, Φαγιέ και Ραντίσεβιτς δίνουν πλεονέκτημα στον Προμηθέα»

Γκαρσία : «Οι Μάντζαρης, Φαγιέ και Ραντίσεβιτς δίνουν πλεονέκτημα στον Προμηθέα»

Ο Βίκτορ Γκαρσία μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Προμηθέα εστιάζοντας στους Βαγγέλη Μάντζαρη, Μο Φαγιέ και Νίκολα Ραντίσεβιτς.

Ο Βίκτορ Γκαρσία μίλησε πριν από το παιχνίδι της Γκραν Κανάρια με τον Προμηθέα Πάτρας για την 6η αγωνιστική του Eurocup.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ομάδα της Πάτρας ενώ στάθηκε στους Βαγγέλη Μάντζαρη, Μο Φαγιέ και Νίκολα Ραντίσεβιτς.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θέλουμε να εστιάσουμε και πάλι στη διοργάνωση, με καλή διάθεση, αλλά και χωρίς να ξεχνάμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει κερδίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια της με Μπούρσασπορ και Ναντέρ.

Πρόσφατα πρόσθεσε στο ρόστερ της πολύ καλούς παίκτες όπως ο Μάντζαρης, ο Φαγιέ και ο Ραντίσεβιτς. Αυτό τους έδωσε πλεονέκτημα. Ξέρουμε όσο δύσκολο είναι να σχεδιάζεις πράγματα αυτή τη στιγμή, γιατί από τη μία μέρα στην άλλη μπορούν να αλλάξουν πολλά. Πρέπει να εστιάσουμε στα δικά μας και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να βελτιωθούμε.

Είναι δεδομένο πως έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας, οπότε αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να βελτιωθούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ