«Βόμβα» από τη Βίρτους Μπολόνια : Συμφώνησε με Μπελινέλι!

«Βόμβα» από τη Βίρτους Μπολόνια : Συμφώνησε με Μπελινέλι!

Η Βίρτους Μπολόνια προχωράει σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, αφού έκλεισε τον nbaer και μεγάλο σκόρερ, Μάρκο Μπελινέλι.

Η Βίρτους Μπολόνια ενεργοποιεί «βόμβα» μεγατόνων, αφού βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκο Μπελινέλι.

Ο Ιταλός σπουδαίος σκόρερ που επί χρόνια αγωνίζεται στο ΝΒΑ, συμφώνησε για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα που τον επαναπατρίζει μετά από 13 χρόνια στις ΗΠΑ και μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του.

Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν φέρεται να ικανοποιήθηκε από τις προσφορές που είχε από τις ομάδες του «μαγικού κόσμου» και επιστρέφει στην Ιταλία και τη Βίρτους με σκοπό να κατακτήσει το Eurocup και να πάρει το εισιτήριο η Μπολόνια για τη Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπελινέλι έπαιξε στους Γουόριορς, τους Ράπτορς, τους Χόρνετς, τους Μπουλς, τους Σπερς, τους Κινγκς, τους Χόρνετς για δεύτερη φορά, τους Χοκς, τους Σίξερς και τους Σπερς επίσης για δεύτερη φορά, από το φθινόπωρο του 2007 έως το 2020.

Στην καριέρα του στο ΝΒΑ ο «Μπέλι» είχε 9.7 πόντους από 46.5% στο δίποντο, 37.6% στο τρίποντο και 84.6% στις βολές, μαζί με 2.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 22.7 λεπτά συμμετοχής σε 860 αγώνες κανονικών περιόδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ