Η Ναντέρ «διέλυσε» τον Προμηθέα (91-70)

Η Ναντέρ «διέλυσε» τον Προμηθέα (91-70)

Η Ναντέρ ήταν καταπληκτική και διέλυσε τον Προμηθέα Πάτρας με σκορ 91-70 για την 9η αγωνιστική του EuroCup.

Η Ναντέρ υπέταξε στις… ορέξεις της τον Προμηθεά Πάτρας τον οποίο και διέλυσε με σκορ 91-70 για την 9η αγωνιστική του EuroCup, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι Γάλλοι έκαναν ότι ήθελαν την ελληνική ομάδα από τη δεύτερη περίοδο και μετά χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή αντίσταση φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.

Κορυφαίοι για την Ναντέρ ήταν οι Μπαρανεμέσκελ και Κονκλίν με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι μοναδικοί διασωθέντες ήταν οι Ιάν Μίλερ με 16 πόντους και Δημήτρης Αγραβάνης με 11 πόντους.

Αν και στην πρώτη περίοδο ο Προμηθέας ήταν σχετικά καλός έχοντας ένα επιμέρους 21-19, στο δεύτερο δεκάλεπτο όλα πήγαν λάθος. Οι Γάλλοι «έπνιξαν» την ομάδα του Μάκη Γιατρά και έστειλαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων, με το ημίχρονο να κλείνει στο 49-38.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό και να κρατούν το προβάδισμα το οποίο ώρα με την ώρα διεύρυναν αφού ο Προμηθέας δεν μπορούσες να βρει λύσεις, με το τελικό 91-70 να έρχεται δίκαια.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ