Έχασε από την… τρίτη περίοδο ο Προμηθέας (77-73)

Έχασε από την… τρίτη περίοδο ο Προμηθέας (77-73)

Η πολύ κακή τρίτη περίοδος που έκανε ο Προμηθέας απέναντι στην Τσεντεβίτα Ολίμπια ήταν αρκετή για να χάσει τον αγώνα από τους Σλοβένους.

Μία… περίοδος κόστισε στον Προμηθέα, ο οποίος ηττήθηκε από την Τσεντεβίτα Ολίμπια με σκορ 77-73 στη Σλοβενία για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική του EuroCup.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Κέντρικ Πέρι και Γιάκα Μπλάζιτς που σημείωσαν από 24 και 18 πόντος αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά για το σύνολο του Μάκη Γιατρά πάλεψαν οι Ντάνι Αγκμπελίζ με 17 πόντους και Ίαν Μίλερ με 16.

Ο Προμηθέας άρχισε πολύ καλά το ματς παίζοντας «σκληρή» άμυνα απέναντι στους γηπεδούχους κάτι που φάνηκε στο ότι οι Σλοβένοι δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι της ομάδας του Μάκη Γιατρά. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Πατρινούς μπροστά στο σκορ 41-32.

Στην τρίτη περίοδο ο Προμηθέας «ξέχασε» να μπει στο γήπεδο και έτσι η Τσενεβίτα βρήκε την ευκαιρία να κάνει την αντεπίθεση της και με επιμέρους 27-14 να πάρει το προβάδισμα. Κόβοντας έτσι τα… φτερά της ελληνικής ομάδας.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Πατρινοί προσπάθησαν να επιστρέψουν όμως δεν κατάφεραν πολλά, αφού η Τσεντεβίτα κρατούσε το προβάδισμα με «νύχια και με δόντια».

Στα τελευταία λεπτά είχαμε και λίγη δόση «θρίλερ» όμως οι Σλοβένοι αποδείχθηκαν ψύχραιμοι στις βολές που κλήθηκαν να εκτελέσουν παίρνοντας έτσι μια πολύ σημαντική νίκη.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ