Γιατράς : «Όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω»

Γιατράς : «Όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω»

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Μάκη Γιατρά μετά την ήττα από την Τσεντεβίτα.

Αμέσως μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα του Προμηθέα από την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας (69-105), ο τεχνικός των Αχαιών, Μάκης Γιατράς, δήλωσε αρχικά χαρούμενος που έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, ενώ στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες…

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Τσεντεβίτα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην επόμενη φάση. Όσο για εμάς, συνέβησαν πολλά και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αυτό το διάστημα. Διαλέξαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, που είτε είχαν κουραστεί, είτε είχαν τραυματισμούς. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα τα παιδιά του Προμηθέα, ηλικίας 15-18 ετών, να παίζουν για πολύ χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι ορισμένα από αυτά τα παιδιά θα πρωταγωνιστήσουν, αν έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να ξεσπάσει στη συνέχεια:

«Αυτή τη στιγμή, εγώ έχω πέσει κάτω και προσπαθούν να με πατήσουν. Θέλω να πω, ότι όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ. Υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε και άλλα που δεν ξέρουμε. Αυτά που γίνονται φέτος στην ομάδα μας είναι μαγικά, αλλά θέλω να θυμάστε ότι ο χαρακτήρας του Προμηθέα είναι ίδιος με το δικό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ