Βαριά ήττα για τον Πρίφτη, πρώτη νίκη για Κατσικάρη, Περπέρογλου

Βαριά ήττα για τον Πρίφτη, πρώτη νίκη για Κατσικάρη, Περπέρογλου

Ηττα με 94-74 για την Ούνικς Καζάν του πρώην τεχνικού του Άρη, την ώρα που η Χάποελ Ιερουσαλήμ έκανε σεφτέ για φέτος στο EuroCup.

Βαρία ήττα με σκορ 74-94 γνώρισε η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, στην έδρα της Τσεντεβίτα του Γιούρι Ζντοβτς, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup.

Για την ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, ο επίσης πρώην κίτρινος είχε Ρόκο Ούκιτς είχε 18 πόντους, ενώ 20 πρόσθεσε ο Μούσα Ντζάναν.

Για το συγκρότημα του πρώην τεχνικού του Άρη, ο Στεφάν Λασμέν ήταν εξαιρετικός με 24π. και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου έμεινε στα ρηχά με 4π. και ισάριθμα ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Μετά από 4 αγωνιστικές η Τσεντεβίτα έχει ρεκόρ 2-2, όπως και η Ούνικς.

Εξάλλου, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, Χάποελ Ιερουσαλήμ, πανηγύρισε την πρώτη νίκη της για φέτος στο θεσμό (3-1 το ρεκόρ της πλέον), επικρατώντας με 61-63 μέσα στην Ιταλία της Ρέτζιο Εμίλια.

Ο Τζερόμ Ντάισον με 22 κι ο Άλεν Όμιτς με 13 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, ενώ όσον αφορά τον Στράτο Περπέρογλου, ο Ελληνας φόργουορντ σε 27:23 είχε 8 πόντους (1/1 βολή, 2/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ