Πρίφτης: «Μεγάλη τιμή και ένα όνειρο μου να συμμετέχω στην Euroleague»

Πρίφτης: «Μεγάλη τιμή και ένα όνειρο μου να συμμετέχω στην Euroleague»

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα του EuroCup μιλώντας για την Ούνικς Καζάν και τη μέχρι τώρα πορεία της στη διοργάνωση, αλλά και για την ευκαιρία της Euroleague.

Ο Δημήτρης Πρίφτης οδήγησε την Ούνικς Καζάν στους τελικούς του EuroCup, με τον Έλληνα τεχνικό να παραχωρεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία της ρωσικής ομάδας στους τελικούς, αλλά και για τη μάχη που έδωσε στα ημιτελικά με τη Βίρτους. Παράλληλα μίλησε και για τη Euroleague όπου θα βρεθεί του χρόνου ο σύλλογος επισημαίνοντας πως ήταν όνειρο του να λάβει μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για την παρουσία της Ούνικς στους τελικούς: «Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μία προσπάθεια χρόνων που γίνεται. Έχω συμμετάσχει ξανά στο EuroCup με τον Άρη και είμαι περήφανος που για το γεγονός πως θα είμαστε στους τελικούς και στην Euroleague τη νέα χρονιά. Είναι ένα διπλό κέρδος που μεγαλώνει την αξία της προσπάθειας μας».

Για τη Euroleague τη νέα σεζόν: «Είναι μεγάλη τιμή και ένα όνειρο μου να συμμετέχω στην Euroleague με μία ομάδα. Μπορεί να είναι ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο αν θα μείνω στην Ούνικς, αλλά έτσι το προσεγγίζω. Αν συνεχίσω θα είναι σπουδαίο αυτό που κατάφερα με την ομάδα. Τη πρώτη μου χρονιά εδώ φτάσαμε κοντά στην Euroleague μέσω της VTB αλλά χάσαμε στα ημιτελικά από την Χίμκι, ενώ τη δεύτερη χρονιά χάσαμε από την Βαλένθια. Φτάσαμε κοντά, αλλά τώρα τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος».

Για τους ημιτελικούς με την Βίρτους Μπολόνια: «Είχαμε μία δύσκολη περίοδο προετοιμασίας από την έναρξη της σεζόν, αφού χτυπηθήκαμε από τον κορωνοϊό. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια γίναμε καλύτεροι και ειδικά μετά τα Χριστούγεννα. Είχαμε δύσκολα προημιτελικά με την Κουμπάν και μετά παίξαμε με την Μπολόνια. Έκαναν μία τρομερή αήττητη κανονική περίοδο και ήταν η πιο δύσκολη ομάδα να παίξουμε. Καταφέραμε και πήγαμε τη σειρά σε τρίτο ματς όπου όλα ήταν πιθανά και τα καταφέραμε».

Για τον MVP Τζαμάρ Σμιθ: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης για μένα και ήταν επιλογή μου να τον φέρω στην Ούνικς. Είναι έμπειρος και είμαι περήφανος για το βραβείο. Το άξιζε. Είναι αρχηγός της ομάδας και ξέρει να μεταδίδει το πνεύμα του στους υπόλοιπους. Είναι μεγάλο όπλο να τον έχεις στην ομάδα σου σαν χαρακτήρα και προσωπικότητα».

Για τα πολλά χρόνια που είναι στην Ούνικς: «Θέλω να πω ότι είμαι χαρακτήρας που μένει για καιρός στις ομάδες του. Άλλωστε τα τελευταία επτά χρόνια δούλεψα σε δύο συλλόγους. Το γεγονός ότι είμαι εδώ τέσσερα χρόνια είναι συνολική δουλειά. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τη συνεργασία με τη διοίκηση και την Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Για εμένα είναι σημαντικό να μένεις σε μία ομάδα πάνω από ένα χρόνο, αλλά είναι επιβράβευση το γεγονός ότι πιστεύουν σε μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ