Πρίφτης: «Από τη στιγμή που φτάσαμε στο +10 χάσαμε το μυαλό μας»

Πρίφτης: «Από τη στιγμή που φτάσαμε στο +10 χάσαμε το μυαλό μας»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την ήττα της Ούνικς από τη Μονακό, τονίζοντας πως από τη στιγμή που η ομάδα του έφτασε στο +10 έχασε το μυαλό της.

Η Ούνικς Καζάν ηττήθηκε από τη Μονακό στον πρώτο τελικό του Eurocup και ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε σε όσα πήγαν λάθος και κόστισαν τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως πως ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε όταν οι παίκτες του προηγήθηκαν με δέκα πόντους, χαλαρώνοντας και δίνοντας την ευκαιρία στη Μονακό να «κλέψει» το ματς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως περιμέναμε, πολύ physical. Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι. Από τη στιγμή πήραμε το προβάδισμα με 10 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, χάσαμε το μυαλό μας, κάναμε ορισμένες ηλίθιες επιθέσεις και λάβαμε διαδοχικούς πόντους στο transition.

Αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξε τo μομέντουμ του παιχνιδιού. Και τότε το Μονακό πήρε ψυχολογία και στο τέλος έπαιξαν με αυτοπεποίθηση, είχαν μερικές πολύ καλές επιθέσεις από τον O’ Μπρίεν και κέρδισαν. Τώρα τους περιμένουμε στο Καζάν την Παρασκευή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ