Ψηλά στη λίστα της Μπολόνια ο Νόρις Κόουλ (vid)

Ψηλά στη λίστα της Μπολόνια ο Νόρις Κόουλ (vid)

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια για τον Νόρις Κόουλ που έμεινε ελεύθερος από τη Βιλερμπάν.

Ο Νόρις Κόουλ έχει μείνει ελεύθερος από τη Βιλερμπάν και αποτελεί ένα από τα «δυνατά» ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς. Σύμφωνα, λοιπόν, με την «La Repubblica», μια ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, είναι η Βίρτους Μπολόνια η οποία έχει το όνομα του Αμερικανού γκαρντ ψηλά στη λίστα της, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Στέφαν Μάρκοβιτς.

Φέτος, ο 32χρονος πλέι-μέικερ και δις πρωταθλητής NBA με τους Μαϊάμι Χιτ, έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα της Βιλερμπάν, αριθμώντας στην EuroLeague 13.7 πόντους με 47% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο και 88% στις βολές, 1.9 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 2.4 λάθη σε 26:15′ και 30 ματς, ξεκινώντας στην αρχική πεντάδα στα 20 εξ αυτών.

Ο Κόουλ έχει δείξει τη διάθεσή του να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα τον προσεγγίσει και το έντονο ενδιαφέρον της Μπολόνια για λογαριασμό του, έχει αρκετές πιθανότητες να εξελιχθεί σε συμφωνία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ