Βίρτους Μπολόνια: Κοντά σε συμφωνία με τον Γιούντο

Βίρτους Μπολόνια: Κοντά σε συμφωνία με τον Γιούντο

Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με την Φενέρμπαχτσε, Έκπε Γιούντο αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια.

Παίκτης της Βίρτους Μπολόνια πρέπει να θεωρείται ο Έκπε Γιούντο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει έρθει σε συμφωνία με την Ιταλική ομάδα για συμβόλαιο 2 ετών.

Ο Γιούντο, πρωταθλητής της Ευρωλίγκας με την Φενέρμπαχτσε το 2017 και Final Four MVP, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Ιταλία συγκεκριμένα. Ύστερα από απουσία 4 ετών ο ταλαντούχος φόργουορντ επιστρέφει στην ήπειρο που έχει κάνει τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Το 2017 αποφάσισε να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε και αγωνίστηκε για 2 σεζόν στο ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όμως. Τα «τσουχτερά» συμβόλαια της Κίνας τον τράβηξαν για Ασία το 2019, εκεί όπου αγωνίστηκε για τους Beijing Shougang Ducks και τους Beijing Royal Fighters.

Η προοπτική της Ευρώπης και της Βίρτους Μπολόνια τον έπεισαν να γυρίσει στην Ευρώπη, όπου θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σέρτζιο Σκαριόλο σε ένα ρόστερ επιπέδου Ευρωλίγκας. Η Βίρτους θα αγωνιστεί στο Γιούροκαπ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου φυσικά μεγάλο της στόχος είναι η κατάκτησή του και η επιστροφή στην Ευρωλίγκα.

Αυτή τη στιγμή ο Γιούντο προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας. Σε 58 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, είχε κατά μέσο όρο 12,3 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 2,2 τάπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ