Η Μπολόνια «έσπασε» το συμβόλαιο του Βινς Χάντερ

Η Μπολόνια «έσπασε» το συμβόλαιο του Βινς Χάντερ

Η Βίρτους Μπολόνια αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Βινς Χάντερ μετά τη διαρροή της είδησης πως βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Τι κι αν ο Βινς Χάντερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μπολόνια προ μερικών εβδομάδων;

Η διαρροή της είδησης πως ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών μετά από ντόπινγκ κοντρόλ, ήταν αρκετή προκειμένου η ομάδα του Σέρχιο Σκαριόλο να διακόψει άδοξα τη συνεργασία της με τον παίκτη.

Στις 5 Ιουλίου γνωστοποιήθηκε πως δείγμα του Χάντερ βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ έπειτα από τον νικηφόρο 4ο τελικό της Μπολόνια στους τελικούς της  Lega Basket με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι πρωταθλητές Ιταλίας επισήμαναν πως θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του 26χρονου ψηλού και σήμερα ανακοίνωσαν πως «σπάνε» το συμβόλαιο με τον Χάντερ κάνοντας χρήση σχετικού όρου που υπήρχε στη συμφωνία τους.

Να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία είχε προβεί σε κυρώσεις επιβάλλοντας στον παίκτη ποινή τρίμηνου αποκλεισμού όμως η Μπολόνια φρόντισε να «τρέξει» τις εξελίξεις διακόπτοντας τη συνεργασία της με τον Χάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ