Πάντερ – «Όταν σε καλεί ο Ομπράντοβιτς δεν λες όχι»

Πάντερ – «Όταν σε καλεί ο Ομπράντοβιτς δεν λες όχι»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με την Παρτίζαν, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Κέβιν Πάντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν Βελιγραδίου υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Αμερικανό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο και τον έμπειρο τεχνικό.

Ο 28χρονος γκαρντ τόνισε πως είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την ευκαιρία αυτή, ενώ τόσον αφορά τον «Ζοτς» επισήμανε πως όταν εκείνος σου τηλεφωνεί δεν μπορείς να αρνηθείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάντερ:

Για το κεφάλαιο της Παρτιζάν: «Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος. Η ομάδα δείχνει εξαιρετική. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Για την κλήση που δέχτηκε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν υπογράψει στους Σέρβους: «Ήταν κάτι σπουδαίο για εμένα. Άπαντες στην Ευρώπη ξέρουν ποιος είναι. Όταν σε θέλει εκείνος και έχετε την ευκαιρία να χτίσετε κάτι νέο, δεν μπορείς να πεις «όχι»».

Για τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου: «Ξέρουμε την ιστορία της ομάδας. Ήρθα εδώ λόγω του προπονητή και του οράματος που υπάρχει. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση».

Για τα ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν έχω αμφιβολία πως η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική. Ανυπομονώ να τη ζήσω, είμαι έτοιμος».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Αυτός είναι ο βασικός στόχος, να κερδίσω ό,τι παραπάνω μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ