Ομπράντοβιτς – «Γι’ αυτό επέλεξα την Παρτιζάν»

Ομπράντοβιτς – «Γι’ αυτό επέλεξα την Παρτιζάν»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, εξήγησε μεταξύ άλλων, τους λόγους που επέλεξε την Παρτιζάν.

Επιστροφή στους πάγκους για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τον πρώην προπονητή της Φενέρμπαχτσε να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του με την Παρτιζάν.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού μίλησε για πολλά και εννδιαφέροντα, ρίχνοντας «φως» στους λόγους για τους οποίους κατέληξε στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιλογή της Παρτίζαν:

«Πρώτα από όλα για την αγάπη που έχω για την ομάδα. Επίσης, έζησα 28 χρόνια μακριά από τη χώρα μου. Κατάλαβα πως η ομάδα βρισκόταν στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων πια και κάτι μέσα μου έκανε το… κλικ. Όμως, το πιο βασικό ήταν η αγάπη μου για το κλαμπ.»

Για το αν ο Κοπρίβιτσα μπορεί να/πρέπει να γίνει ο νέος Ρέμπρατσα:

«Δεν υπάρχει λόγος να γίνει ο Ρέμπρατσα. Δεν τον ικανοποίησαν οι συνθήκες στις ΗΠΑ και επέλεξε να έρθει στην Παρτιζάν για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι 21 ετών, αλλά φαίνεται πολύ πιο ώριμος. Θα τον αντιμετωπίσουμε ως ένα ξεχωριστό πρότζεκτ, πράγμα που βοηθάει τους νέους παίκτες. Κανείς δεν έγινε πραγματικά καλός μόνο μέσα από τις ομαδικές προπονήσεις».

Σχετικά με την Αδριατική Λίγκα:

«Ανυπομονώ για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι ένα κίνητρο για εμένα ότι θα αντιμετωπίσω παλιούς μου φίλους. Μιλάμε για το παρελθόν στην ομάδα και θυμόμαστε τις μέρες που ήμασταν μέσα στα πιο δυνατά κλαμπ της Ευρώπης. Η Αδριατική Λίγκα είναι ο στόχος μας. Όπως και το Eurocup, που οδηγεί στην Euroleague. Το Βελιγράδι ενδέχεται να έχει δύο εκπροσώπους εκεί, τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Θα ήμουν χαρούμενος αν ολοένα και περισσότερες ομάδες από τα μέρη μας έπαιζαν στην Euroleague».

Για το αν είχε προτάσεις από εθνικές ομάδες:

«Είχα πολλές προτάσεις από εθνικές ομάδες. Τους έλεγα πάντα ότι δεν βλέπω τον εαυτό μου στον πάγκο κάποιας άλλης εθνικής, πέραν της Σερβίας. Αυτή η ιστορία ολοκληρώθηκε για εμένα το 2005».

Για ενδεχόμενο ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού:

«Δεν υπήρξε ποτέ κάτι προχωρημένο. Μια χρονιά έλαβα μια πρόσκληση για συνέντευξη. Δεν δέχομαι τέτοιες προσκλήσεις, γιατί όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι. Στο ΝΒΑ δεν αρέσουν οι Ευρωπαίοι προπονητές. Δεν έχουμε την ευκαιρία να δούμε προπονητές από την Ευρώπη να προπονούν μια ομάδα εκεί και να ηγούνται της προσπάθειάς της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ