Πρόεδρος Παρτίζαν – «To φετινό μας μπάτζετ είναι στα έξι εκατομμύρια»

Πρόεδρος Παρτίζαν – «To φετινό μας μπάτζετ είναι στα έξι εκατομμύρια»

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν αποκάλυψε πως το φετινό μπάτζετ της ομάδας του Βελιγραδίου ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ σε αντίθεση με όσα ακούγονται.

Η Παρτίζαν Βελιγραδίου, έχοντας πλέον τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της, προχώρησε το φετινό καλοκαίρι στις προσθήκες μερικών πολύ αξιόλογων παικτών δημιουργώντας μια ομάδα που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική στη Euroleague.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως το μπάτζετ του συλλόγου θα είναι πολύ υψηλό, με τον πρόεδρο των «ασπρόμαυρων» όμως, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, να ξεκαθαρίζει πως αυτό ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ, όπως ακριβώς και τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Οστόγια Μιχαΐλοβιτς:

«Βλέπω πως είναι ένα θέμα που αφορά το κοινό. Σας παρουσιάζω το μπάτζετ της Παρτιζάν φέτος, που αφορά την πρώτη ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και τις ακαδημίες μας: περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Πάνω – κάτω αυτόν τον προϋπολογισμό είχαμε και την προηγούμενη διετία.

Κάποιοι φαίνεται πως… ανησυχούν και γράφουν για τα συμβόλαια των παικτών μας στα social media και τον Τύπο. Δεν θα μιλήσω για το συμβόλαιο οποιουδήποτε αθλητή μας, γιατί αυτό θα ήταν αγενές προς την οικογένειά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ