Μπολόνια – Μυστηριώδης ιός θέτει τον Μάνιον εκτός για δύο μήνες

Μπολόνια – Μυστηριώδης ιός θέτει τον Μάνιον εκτός για δύο μήνες

Ο Νίκο Μάνιον προσβλήθηκε από έναν μυστηριώδη ιό κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες

Πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό για τη Βίρτους Μπολόνια η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη αφού δεν υπολογίζει τον Νίκο Μάνιον τουλάχιστον για δύο μήνες.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ο 20χρονος πλέι-μέικερ προσβλήθηκε από έναν άγνωστο, στο ευρύ κοινό, ιό ο οποίος επηρεάζει το γαστρεντερικό σύστημα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει αρκετά κιλά, μυϊκό όγκο και να εξασθενήσει ο οργανισμός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ιταλικών δημοσιευμάτων, ο Μάνιον θα πρέπει να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να ξαναέρθει σε μία ιδανική φυσική κατάσταση.

Όπερ και σημαίνει πως για τους επόμενους δύο μήνες, η Μπολόνια δε θα είναι σε θέση να υπολογίζει τον ύψους 1.88μ. περιφερειακό με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να γνωστοποιεί πως η ομάδα βρίσκεται στην αγορά για παίκτη προκειμένου να ενισχυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων.

«Ο Μάνιον θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης και δεν θα τον έχουμε μαζί μας στο ξεκίνημα της σεζόν. Ψάχνουμε για παίκτη στην αγορά, έναν πόιντ-γκαρντ. Ψάχνουμε όμως για έναν νεαρό παίκτη που θα μας δώσει κάποια πράγματα», ήταν τα λεγόμενα του 60χρονου Ιταλού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ