Η Βίρτους παίρνει ΝΒΑερ για να αντικαταστήσει τον Γιούντο

Η Βίρτους παίρνει ΝΒΑερ για να αντικαταστήσει τον Γιούντο

Την περίπτωση του Τζόρνταν Μπελ κοιτάει η Βίρτους Μπολόνια για να αντικαταστήσει τον Έκπε Γιούντο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αμερικανού στο παιχνίδι με την Τορτόνα.

Η Βίρτους Μπολόνια πήρε μια πύρρειος πρόκριση στον ημιτελικό του ιταλικού σούπερ καπ, καθώς είδε τον Έκπε Γιούντο να τραυματίζεται σοβαρά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αμερικανός πάτησε πάνω στο αυτοκόλλητο που ήταν τοποθετημένο στο παρκέ, με το γόνατό του να «κολλάει» και να υπάρχουν πλέον φόβοι ακόμα για να μείνει έξω για όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Ωστόσο, η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει ήδη «κεντράρει» τον αντικαταστάτη του Γιούντο. Σύμφωνα με την Corriere di Bologna, πρόκειται για τον Τζόρνταν Μπελ, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο 26χρονος έχει πανηγυρίσει το πρωτάθλημα του 2018 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αγωνιζόμενος συνολικά δύο χρόνια στους «Πολεμιστές». Την περσινή χρονιά την πέρασε στη πρωτεύουσα με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και τη θυγατρική τους Έρικ Μπέιχοκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ