Μπελινέλι – «θεωρώ ως προτεραιότητα το να προκριθούμε στη Euroleague»

Μπελινέλι – «θεωρώ ως προτεραιότητα το να προκριθούμε στη Euroleague»

Ο Μάρκο Μπελινέλι σε δηλώσεις τόνισε πως η Μπολόνια θα κυνηγήσει την διάκριση μέσω του EuroCup για να βρεθεί στη Euroleague την επόμενη χρονιά.

Η Βίρτους Μπολόνια μετά την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στο EuroCup.

Η Ιταλική ομάδα έχει θέσει εξαρχής ως πρώτο στόχο την διάκριση στο EuroCup για να μπορέσει την επόμενη χρονιά να βρεθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ τη Euroleague.

Όλοι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν σταματήσει να τονίζουν το πόσο πολύ θέλουν να επαναφέρουν την ομάδα στην EuroLeague. Το ίδιο τόνισε και ο Μάρκο Μπελινέλι σε συνέντευξη του στην Gazzetta dello Sport.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Μπελινέλι στην Gazzetta dello Sport: 

Έγιναν μεταγραφές ταλαντούχων παικτών φέτος, είναι νεαρά παιδιά που θέλουν να κερδίζουν. Το ιδανικό για εμάς θα ήταν να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους, τόσο για εμένα σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για τον σύλλογο γενικότερα».

«θεωρώ ως προτεραιότητα το να προκριθούμε στην EuroLegue, να αντιμετωπίσουμε δηλαδή ομάδες από το κορυφαίο επίπεδο. Πήραμε μια γεύση από αυτό στην προετοιμασία μας, στο τουρνουά του Μονάχου. Ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ. Το ιταλικό πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά, παραμένει ένας σημαντικός στόχος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ