Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 82-66 – Εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 82-66 – Εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Ο ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 82-66 του Ερυθρού Αστέρα, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμούς αγώνες στο EuroCup.

Τη δεύτερη νίκης σε ισάριθμα ματς στο EuroCup πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, επικρατώντας με σκορ 82-66 του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ.

Οι Ερυθρόλευκες ήταν καλύτερες σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας να χτίσουν μια καλή διαφορά από τη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης, την οποία και κράτησαν μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χέρι-χέρι με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό προβάδισμα, κλείνοντας θετικά την πρώτη περίοδο και τον Ερυθρό Αστέρα να μένει κοντά στο σκορ. Το δεκάλεπτο που τα άλλαξε όλα ήταν σίγουρα το δεύτερο. Εκεί οι παίκτριες του Μάρτινς Ζίμπαρτς, έτρεξαν ένα επιμέρους 28-18 και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με σκορ 45-33.

Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά πιο ισορροπημένο, με τις Σέρβες να κοντράρουν την ελληνική ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας, την οποία και κράτησε έως το τέλος του αγώνα, παίρνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 45-23, 64-51, 82-66

Ολυμπιακός (Ζίμπαρτς): Αλεξανδρή 2, Κούπερ 10, Σύρρα, Τόλφρι 10(2), Βίτολα 22(2), Δίελα 3(1), Χάμπλιν 12, Νικολοπούλου 5, Σταμάτη 4, Σταμοπλάμπρου 14(1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ