Λύμουρα – «Αυτό κάνει μοναδικό τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Λύμουρα – «Αυτό κάνει μοναδικό τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Η Λολίτα Λύμουρα αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την στήριξη που δείχνει στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τρίτη του ήττα στο Eurocup Γυναικών, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι από την Πολώνια, με την Πολκοβίτσε να επικρατεί με 76-60. Ωστόσο, ο κόσμος του τριφυλλιού έδωσε δυναμικά το παρών στις κερκίδες του γηπέδου και στήριξε τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη.

Η αρχηγός της ομάδας Λολίτα Λύμουρα, αποθέωσε τους οπαδούς που βρέθηκαν στην Πολωνία, λέγοντας πως καμιά άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει αυτή τη συμπαράσταση σε εκτός έδρας αγώνα της.

Αναλυτικά όσα είπε η Λύμουρα στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Είναι μοναδική εμπειρία να παίζεις εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα και να έχεις δίπλα σου αυτόν τον κόσμο. Δε νομίζω ότι θα βρούμε άλλη ομάδα στην Ευρώπη στο μπάσκετ γυναικών που να έχει τέτοια συμπαράσταση εντός κι εκτός έδρας κι αυτό είναι κάτι που κάνει τον Παναθηναϊκό μοναδικό και δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου κι είναι μεγάλη τύχη για εμάς που το ζούμε. Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που είχε πολλές λύσεις και δεν είναι τυχαία πρώτη και αήττητη στον όμιλο. Έχουμε τα δύο τελευταία ματς στην έδρας μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης ώστε το όνομα του Παναθηναϊκού να ταξιδέψει λίγο ακόμα στην πρώτη μας σεζόν, μετά από την μακρόχρονη απουσία μας από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ