Ουλμ – Προμηθέας Πάτρας 65-71

Ουλμ – Προμηθέας Πάτρας 65-71

Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ουλμ, καταφέρνοντας να φύγει το διπλό από τη Γερμανία, επικρατώντας με σκορ 71-65.

Τη νίκη με σκορ 71-65 πανηγύρισε ο Προμηθέας Πάτρας κόντρα στην Ουλμ, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο EuroCup, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τη διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μια εξαιρετική τρίτη περίοδο που του έδωσε τη δυνατότητα να χτίσει μια μικρή διαφορά, καταφέρνοντας εν τέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα παρά την πίεση των Γερμανών.

Κορυφαίος για τον ελληνικό σύλλογο ήταν ο Κέντρικ Ρέι που είχε 14 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Αϊζέια Μάιλς – Τζεράι Γκραντ που μέτρησαν 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Τόμας Κλέπεϊζ με 22 και Σεμάι Κρίστον με 20 πόντους.

Η Ουλμ ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση παίρνοντας μια μικρή διαφορά την οποία και διατήρησε στην πρώτη περίοδο, πριν ο Προμηθέας βρει ρυθμό και καταφέρει να μειώσει την απόσταση του από το σκορ, όντας μόλις έναν πόντο πίσω με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (32-31).

Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν. Οι Πατρινοί πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο που τους επέτρεψε να κάνουν την ανατροπή, αλλά και να χτίσει μια διαφορά η οποία στη συνέχεια του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει μια πολύ καλή διαχείριση στο τέλος του αγώνα, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό διπλό ενόψει της συνέχειας.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 32-31, 46-54, 65-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ