Ολυμπιακός – Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Ναντέζντα

Ολυμπιακός – Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Ναντέζντα

O Ολυμπιακός απόψε (18:30) αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ απόψε την Ναντέζντα και με νίκη με συγκεκριμένη διαφορά πόντων θα βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκες» έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού με 70-64 υποδέχεται στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ την πρωτοπόρο του ομίλου Ναντέζντα.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του ΕuroCup γυναικών μετά και το διπλό στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα και σήμερα απέναντι στην ρωσική ομάδα ψάχνει το κάτι παραπάνω.

Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς θέλει να επικρατήσει με διάφορα 19 πόντων κόντρα στην Ναντέζντα, η οποία είναι αήττητη και βρίσκεται στην κορυφή ώστε να την ξεπεράσει στην ισοβαθμία και να μπει ως πρώτος στην φάση των 32 του θεσμού. Σίγουρα πάντως και μία νίκη κόντρα στις Ρωσίδες θα αποτελέσει σημαντική επιτυχία για τον Ολυμπιακό.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 και τα VIP. Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται έξω από την Θύρα 7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ