Θα πάθεις σοκ με το μπάτζετ που έχει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν

Θα πάθεις σοκ με το μπάτζετ που έχει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν

Η Παρτιζάν Του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να επιστρέψει στη Euroleague μέσω του EuroCup και ο πρόεδρος της αποκάλυψε τον φετινό προϋπολογισμό τον Σέρβων.

Η Παρτιζάν το καλοκαίρι που πέρασε κατάφερε να πείσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιστρέψει στη Σερβία μετά από τρεις δεκαετίες, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.

Έφερε παίκτες που γνωρίζουν καλά την Ευρώπη, όπως ο Πάντερ κι ο ΛεΝτέι, ενώ κοίταξε και το μέλλον με περιπτώσεις αυτή του Αβράμοβιτς.

Ο πρόεδρος των Σέρβων, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς παραδέχθηκε ότι το μπάτζετ του συλλόγου είναι 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προσδιόρισε και αιτίες μεγάλης χασούρας, καθώς δεν αξιοποιείται όλο για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το μπάτζετ για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της Παρτιζάν είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ίσως λίγο παραπάνω. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ωστόσο ότι τα τελευταία χρόνια πληρώνουμε ετησίως 800.000 με 1 εκατομμύριο ευρώ για την αποπληρωμή παλαιότερων χρεών. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως χρησιμοποιούμε μέρος του μπάτζετ μας για παλιά χρέη!

Φέτος θα χάσουμε τουλάχιστον 800.000 ευρώ από εισιτήρια λόγω του ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου σε δημοφιλείς αγώνες. Εκείνη την περίοδο στην «Stark Arena» θα διεξάγονται αγώνες μποξ και στίβου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ