ΕuroCup – Αναβλήθηκε το ματς του Προμηθέα με την Τσεντεβίτα

ΕuroCup – Αναβλήθηκε το ματς του Προμηθέα με την Τσεντεβίτα

H αναμέτρηση του Προμηθέα με την Τσεντεβίτα, για την 9η αγωνιστική του EuroCup, αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στους Σλοβένους.

Ο Προμηθέας ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για την Σλοβενία όμως το ταξίδι αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή καθώς η Τσεντεβίτα ενημέρωσε για την ύπαρξη πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να αναβληθεί.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη (11/1) και ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του ΕuroCup. Ο Προμηθέας από την άλλη πλευρά έχει μόνο ένα κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα και αυτός αθλητή ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ηλία Ζούρου.

Έτσι, όπως έχει κυλήσει το πρόγραμμα μέχρι τώρα στο τέλος της εβδομάδας ο Προμηθέας θα βρίσκεται ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ομάδες.

Επιπλέον, η ομάδα της Πάτρας έχει ακόμα μία εκκρεμότητα αυτή για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς η αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στον «δικέφαλο του βορρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ