Προμηθέας: «Ψάχνει» το διπλό στην Προύσα

Προμηθέας: «Ψάχνει» το διπλό στην Προύσα

Ο Προμηθέας Πάτρας θέλει την νίκη κόντρα στην Μπούρσασπορ στην Τουρκία προκειμένου να επιστρέψει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του EuroCup.

Ο Προμηθέας Πατρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπούρσασπορ στην Τουρκία (8/2, 19:00) και αναζητά την νίκη για μπει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρόκρισης.

Οι Πατρινοί μπορεί να βρίσκονται στην στην τελευταία θέση του ομίλου με 3-8 ρεκόρ ωστόσο υπολείπονται μόλις μίας νίκης από τη «ζώνη» της πρόκρισης.

Μετά και τη νίκη απέναντι στη Μπουρζ σε συνδυασμό με τη πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Προμηθέας έχει γυρίσει τον διακόπτη και ευελπιστεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπούρσασπορ.

Από την άλλη πλευρά η τουρκική ομάδα μετράει τρεις ήττες στη σειρά, ενώ μετά τα προβλήματα που είχε με τον κορωνοϊό ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της.  Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Προμηθέας που πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία για το να πάρει το διπλό. το παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Πατρινοί είχαν επιβληθεί της τουρκικής ομάδας με 83-80.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ