Βίρτους Μπολόνια – Ουλμ 83-77: Στα ημιτελικά του EuroCup δια… χειρός Τζαϊτέ

Βίρτους Μπολόνια – Ουλμ 83-77: Στα ημιτελικά του EuroCup δια… χειρός Τζαϊτέ

Με τον Μουχαμαντού Τζαϊτέ να κάνει τρομερό παιχνίδι και να είναι καθοριστικός στο τέλος, η Βίρτους Μπολόνια επιβλήθηκε στης Ουλμ με σκορ 83-77 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του EuroCup.

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του EuroCup πανηγύρισε η Βίρτους Μπολόνια, η οποία επικράτησε της Ουλμ με σκορ 83-77 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουχαμαντού Τζαϊτέ που έκανε τα… πάντα μέσα στο παρκέ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Αφρικανός σέντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 27 πόντους με 12/16 δίποντα, 3/4 βολές, 11 ριμπάουντ, ενώ 9 πόντους πρόσθεσε ο Τορνίκε Σενγκέλια. Από την άλλη πλευρά, για τους Γερμανός, ξεχώρισαν ο Γιάρον Μπλόσομγκεϊμ με 22 πόντους και ο Σεμάι Κρίστον με 15.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με την Μπολόνια ξεκινά καλύτερα και την Ουλμ να ισορροπεί το παιχνίδι στη δεύτερη περίοδο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 43-45 υπέρ των Γερμανών.

Το ματς έγινε ντέρμπι στο δεύτερο μέρος, με τους Ιταλούς να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα και την Ουλμ να επιστρέφει για ακόμη μία φορά, με το σκορ να είναι το 77-77 περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος. Εκεί ανέλαβε δράση ο Τζαϊτέ, που πήρε δύο επιθετικά ριμπάουντ σε δύο φάσεις κάνοντας στο 81-73 και ουσιαστικά χαρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 43-45, 67-62, 83-77

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ