Μπλατ : «Στο επίκεντρο είναι οι παίκτες μου, όχι εγώ»

Μπλατ : «Στο επίκεντρο είναι οι παίκτες μου, όχι εγώ»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την κατάκτηση του Eurocup με την Νταρουσάφακα και τόνισε πως στο επίκεντρο είναι οι παίκτες του και όχι ο ίδιος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει από σήμερα «συγκάτοικο» στην λίστα των προπονητών που έχουν κατακτήσει Euroleague και EuroCup, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ πρόσθεσε το όνομα του δίπλα σε αυτό του «Σοφού».

Τέσσερα χρόνια μετά την κατάκτηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός οδήγησε μαεστρικά την Νταρουσάφακα στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο EuroCup.

Ωστόσο, μετά τον αγώνα και όταν ρωτήθηκε για το επίτευγμα του, ο Μπλατ φρόντισε να στρέψει τα φώτα στους παίκτες του, για τους οποίους τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος και περήφανος

«Αυτό είναι κάτι πολύ τιμητικό για μένα, αλλά ειλικρινά σήμερα στο επίκεντρο πρέπει να είναι οι παίκτες μου. Κανένας τους δεν είχε κατακτήσει ποτέ έναν ευρωπαϊκό ή εγχώριο τίτλο, ίσως μόνο ένας. Οπότε, τώρα δημιούργησαν την κληρονομιά τους κι έγραψαν ιστορία. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς και πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ