Τσαϊρέλης: «Ένα σημαντικό λιθαράκι για την αυτοπεποίθησή μας η νίκη επί της Τρέντο»

Τσαϊρέλης: «Ένα σημαντικό λιθαράκι για την αυτοπεποίθησή μας η νίκη επί της Τρέντο»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε στην επικράτηση του Προμηθέα επί της Τρέντο, ενώ στάθηκε και στα συνεχόμενα ματς που θα κληθεί να δώσει η ομάδα του.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν στο EuroCup επικρατώντας της Τρέντο εκτός έδρας, σε ένα αποτέλεσμα που του δίνει ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης φιλοξενήθηκε στο WEB Radio της ΕΟΚ μιλώντας για τη νίκη επί των Ιταλών, για το ματς με τον Ιωνικό, αλλά και για τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλούνται να δώσουν όλες οι ομάδες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης:

Για τη νίκη στην έδρα της Τρέντο στην πρεμιέρα του EuroCup: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως γιατί ήταν εκτός έδρας. Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, γιατί ο όμιλος είναι 10 ομάδες οπότε θα παίζουμε μέχρι τέλη Απριλίου. Απλά είναι ένα σημαντικό «λιθαράκι» και για την αυτοπεποίθησή μας και γιατί ήταν εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, οπότε κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τα «διπλά» παιχνίδια κάθε βδομάδα: «Η σεζόν είναι μαραθώνιος. Το θετικό με τα «διπλά» παιχνίδια είναι ότι κρατιέσαι σε καλό ρυθμό, αφού έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, δεν προπονείσαι τόσο πολύ, άρα έχεις αγωνιστικό ρυθμό. Απ’ την άλλη, το μειονέκτημα είναι η κόπωση. Είναι πράγματα διαχειρίσιμα. Πρέπει να τα διαχειριστούμε, γιατί έτσι είναι ο πρωταθλητισμός».

Για το Κυριακάτικο (16/10) παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Ο Ιωνικός έχει αλλάξει προπονητή και συνήθως οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή στα πρώτα παιχνίδια εμφανίζονται πιο συσπειρωμένες. Κρύβουν πολλές «παγίδες» τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν δεν το πάρουμε λίγο πιο σοβαρά, δε θέλει και πολύ να «στραβώσει» το πράγμα».

Για το αν η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού τούς κάνει να σκέφτονται ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο: «Ο Άρης το έκανε και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό. Εννοείται πως το σκεφτόμαστε. Ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του και οι ομάδες ακόμα ψάχνονται, θα δούμε πολλά τέτοια, ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει, ψάχνουν να βρουν τη χημεία τους. Είναι όλες οι ομάδες λίγο μπερδεμένες, οπότε θα προκύψουν και άλλα τέτοια παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει πίεση στον Προμηθέα: «Στη συγκεκριμένη ομάδα δεν υπάρχει. Παρ’ όλο που βάζουμε υψηλούς στόχους, είναι έτσι διαμορφωμένη η ομάδα που δεν υπάρχει πίεση. Πάμε για το καλύτερο και ακόμη και να μην έρθει μετράει η προσπάθεια, το να δώσουμε 100%. Αν τα δώσουμε όλα και δεν τα καταφέρουμε, είναι εντάξει οι άνθρωποι της ομάδας και γι’ αυτόν το λόγο είναι επιτυχημένοι τα τελευταία χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ