Μποχωρίδης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για την πρεμιέρα, όλα ξεκινούν από την άμυνα»

Μποχωρίδης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για την πρεμιέρα, όλα ξεκινούν από την άμυνα»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρι και τους στόχους του Άρη.

O Άρης είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στη σεζόν και το EuroCup όπου θα αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που έχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Μποχωρίδης:

«Ήμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η σεζόν στην Ευρώπη, παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την Γκραν Κανάρια: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι αν τους αφήσεις να… τρέξουν στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μπορέσουμε να φτάσουμε στην νίκη».

Για τους στόχους του Άρη: «Οι στόχοι θα φανούν μέσα στο γήπεδο, δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις δηλώσεις να παίξουμε δυνατά. Θα ξεκινήσουμε από αύριο απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα».

Για το αγωνιστικό προφίλ των «Κιτρινόμαυρων»: «Είναι η φιλοσοφία του κόουτς όλα να ξεκινάνε από την άμυνα, να δίνουμε πολύ ενέργεια. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μπούμε συγκεντρωμένοι».

Tέλος είπε: «Έχουμε τρία επίσημα παιχνίδια και λογικά είναι πιο προετοιμασμένοι, αλλά αυτά είναι τα… χαρτιά. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί πόσο έτοιμη είναι κάθε ομάδα. Ακόμα από τα φιλικά είδαμε την δυναμική του κόσμου και της ομάδας. Εγώ και τα παιδιά θα προετοιμάσουμε και τους λιγότερο άπειρους για την συνέχεια. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας όλοι μαζί και να έχουμε μία καλή χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ